Sneloverzicht Opleiding Programma

Het bedrijf Nails2000 is een toonaangevende leverancier van professionele opleidingen voor nagelstylisten. Ons programma bevat uitgebreide opleidingen voor zowel beginners als voor professionals.

Welke Opleiding is voor mij de juiste?

Natuurlijk adviseren we u graag over de telefoon, maar we hebben alvast wat informatie bijeen gezet die u vast inzicht geeft in ons opleidingsprogramma. De volgende situaties mogelijk:

Ik heb al een studio maar wil graag verder leren!

Onze 3-daagse Acryl Intensief Opleiding is uitgerust met een brede kennis van acryl (Master Class). Onze ideeën zullen je helpen. Wij bieden voor de bestaande nagelstudio's een uitgebreid trainingsprogramma met inbegrip van workshops, marketing en consulting. Geef ons een seintje... bij ons zult u geholpen worden.

Ik wil graag fulltime zelfstandige worden met een eigen nagel salon!

In dit geval is onze 4-daagse Premium Nail Opleiding iets voor u. Leer in 4 dagen tijd alle noodzakelijke stappen en maatregelen die u nodig heeft in uw eigen salon om mooie nagels te zetten. Natuurlijk moet u wel rekening houden dat u voor de opening van uw eigen salon enige tijd goed geoefend heeft zodat u in de praktijk uw vaardigheden en kennis met gemak kunt uitoefenen. Informatie over het programma en de prijzen vind u hier.

Ik wil in eerste instantie vanuit huis weken en me later zelfstandig maken!

Hier is onze 2-daagse profistart opleiding de juiste. U leert hier het zetten van een nieuwe modellage en het bijvullen daarvan. Als u dan later als zelfstandige wilt gaan werken, dan kunt u onze specials zoals onze nail art cursus of de behandeling van nagelbijters (probleem nagels) reserveren. Informatie over het programma en de prijzen vind u hier.

Ik heb al voorkennis maar op een of andere manier lukt het me niet helemaal!

Met onze 1-dag’s Power Intensief opleiding gaan we nogmaals stap voor stap alle punten met u door en zal er daar waar het probleem zit of nodig is worden gecorrigeerd. Informatie over het programma en de prijzen vind u hier.

Ik wil het graag voor mezelf en wat vriendinnen leren en ik heb weinig tijd!

Met onze 1-dag’s Power Intensieve Seminar maakt u kennis met technieken en leert u de basis van nagel ontwerpen. Met een langere oefenperiode, bereikt u uw doel. Informatie over het programma en de prijzen vind u hier.

Ik wil het privé leren alleen voor mij!

Onze snoeperdag toont u de basistoepassing stappen en vertelt u hoe om te gaan met de producten. Informatie over het programma en de prijzen hier.